Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları! Seray Kaya ve Berk Oktay'ın dizisi bomba gibi geliyor!

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın dizisi için geri sayım başladı. Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. ''Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar...'' mottosuyla yola çıkan ''Bir Küçük Gün Işığı'', duygu dolu hikâyesiyle atv'nin yeni sezonunda ekranlara gelecek...

Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Seray Kaya ve Berk Oktay'ın hayranları Atv ekranlarında yayınlanacak dizi için aramalarını hızlandırdı. Tanıtımı büyük bir ilgi gören dizinin yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk üstleniyor. Genel yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı dizinin hikâye ve senaryosu Özgür Evren Heptürk'e ait.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU NEDİR?

Bir Küçük Gün Işığı, "Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar..." sloganıyla öne çıktı. Dizinin ilk tanıtımında yer alan güçlü diyaloglar da dizi izleyicilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bir kadın bir adamı ne kadar sevebilir?" sorusuyla başlayan Bir Küçük Gün Işığı tanıtımı, yürekleri ısıtan anlatımı ile kalplere dokunacak bir hikayenin ilk ipuçlarını verdi.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI OYUNCULARI KİMLER?

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaşacağı diziye önemli oyuncular dahil oldu. Bir Küçük Gün Işığı kadrosu Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı ile güçlendi.