Seray Kaya kimdir, kaç yaşında? Seray Kaya aslen nereli, neden gündemde?

Seray Kaya, son dönemde yaptığı paylaşımlarıyla gündemde. Elmalı olayına benzer bir istismar yaşadığını belirten Seray Kaya magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyadaki açıklamaları ile konuşulan oyuncu Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı dizi ve film isimleri neler? Ayrınıtlar ve yeni gelişmeler haberimizde .

Seray Kaya hesabında yaptığı paylaşımla sosyal medyada konuşulan isimler arasında. Elmalı davasının gündeme gelmesinin ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Seray Kaya'nın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. İşte Seray Kaya kimdiri, yaşı ve hayatı hakkında merak edilenler...

Oyuncu Seray Kaya da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

Mesajına "Ben de çocuktum!" diye başlayan 30 yaşındaki oyuncu, "Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim" ifadelerini kullandı.

Seray Kaya, açıklamasına şöyle devam etti:

Aradığı oteli en iyi fiyatı buldu. Tıkla, ara, bul.Neredekal.com

Saçınızı kola ile yıkayın ve ne olacağını görünLittle-Tricks.com

by Taboola

"Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan, istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim."

SERAY KAYA KİMDİR?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğan Seray Kaya, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu İsmet Üstekin'den de oyunculuk dersi aldı. Oyunculuğa 2012'de 'Huzur Sokağı' isimli diziyle başladı.

'Kocamın Ailesi' dizisindeki kırmızı şapkalı kız rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından 'Gülümse Yeter' dizisinde rol aldı. 'Kadın' dizisindeki rolü için resim dersleri aldı