Sera Kutlubey Azra karakteri ile diziye dahil oldu... Hercai'de dengeler altüst olacak

Zalim İstanbul dizisinde hayat verdiği Cemre karakteri ile hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Sera Kutlubey, Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı Hercai dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduran Sera Kutlubey, Hercai'de Miran'ın kardeşi Azra karakterine hayat veriyor.

ATV'de ekrana getirilen başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Hercai kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Zalim İstanbul dizisinde hayat verdiği Cemre karakteri ile yıldızı bir anda parlayan ünlü oyuncu Sera Kutlubey, Hercai kadrosuna dahil oldu.

Hercai'de bütün dengeler değiştirecek olan Sera Kutlubey, Miran'ın kardeşi Azra karakterine hayat veriyor.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

Sera Kutlubey ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterine hayat veren Sera Kutlubey, 1.67 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.