Seni Çok Bekledim Kadir kimdir? Özcan Deniz aslen nereli ve kaç yaşında?

Seni Çok Bekledim dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği dizi cuma akşamları ekrana gelecek. Seni Çok Bekledim oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin gibi isimler bulunuyor. Peki, Seni Çok Bekledim Kadir kimdir? Özcan Deniz aslen nerelidir, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Seni Çok Bekledim'in başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Özcan Deniz dizide Kadir karakterine hayat verecek. Seni Çok Bekledim Kadir kimdir? Özcan Deniz aslen nerelidir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

SENİ ÇOK BEKLEDİM KADİR KİMDİR?

Başarılı bir iş insanı. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımlar sağlam ve nettir. Dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle başarılı bir noktaya taşımıştır.

Mistik tarafı genlerinden gelir. Kadir bu mistik tarafının farkındadır, bu konuda kendisini eğitmiş ve hayatını doğru şekilde yönlendirmek üzere kullanır. Hayatı planlı yaşamaz ama bohem de değildir. Hayatın getirdiklerine karşı açıktır.

ÖZCAN DENİZ KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Elmadağ’da doğmuştur. Aslen Ağrı’lıdır. 1977 yılında ailesiyle birlikte Aydın’a yerleşti. Erken yaşta okumayı bıraktı ve müzikle uğraşmaya karar verdi. 13 yaşındayken İzmir’de şarkı söylemeye başladı ve 16 yaşında Antalyada şarkı söyleyerek tüm ailesini geçindirecek parayı kazanmaya başladı. 17 yaşında İstanbul’a geldi ve burada bir süre pavyonlarda çıktıktan sonra 18 yaşında Almanya München’e gitti. Yaşar Yağmur’la tanıştı ve böylece “Yine Ağlattın Beni” adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Aşkım Dağlarda Gezer dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Özcan Deniz, 2002 yılında hem müzik hem dizi alanında büyük bir başarı yakaladı. Asmalı Konak dizisinde Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa karakterini canlandırdı ve bu dizi Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizisi oldu.

Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer almıştır. Yönetmenlik yapan Özcan Deniz yazıp yönettiği Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli, Ya Sonra filmlerini beyaz perdeye taşımıştır.

Özcan Deniz'in Feyza Aktan evliliğinden Kuzey adında bir oğlu vardır.

Seni Çok Bekledim nerede çekildi, konusu nedir? Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Seni Çok Bekledim Ayliz kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, nereli?