Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik 'fazla kaslarıyla' izleyiciyi rahatsız etti... Ekranların yeni Can Yaman'ı oldu

Cemre Baysel ile başrollerini paylaştığı Fox TV'de yayınlanan Senden Daha Güzel'de Emir karakterine hayat veren Burak Çelik, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından en çok konuşulan isimlerden oldu. Senden Daha Güzel dizisinin bazı sahnelerinde kasları ile ön plana çıkan Burak Çelik, Can Yaman'a benzetildi. Sosyal medya kullanıcıları Çelik hakkında ''Ekranların yeni Can Yaman'ı'' yorumunda bulundu.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in rol aldığı yaz sezonu için hazırlanan Senden Daha Güzel dizisi Fox TV'de ekran macerasına başladı. Senaryosunu Sen Çal Kapımı'nın senaristi Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı Senden Daha Güzel, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

İlk bölümü ile sosyal medyada çok konuşulan diziyle ilgili en dikkat çeken yorumlar ise Burak Çelik'in kaslarının göründüğü sahneler oldu. Burak Çelik, Bay Yanlış ve Erkenci Kuş dizisinde rol alan Can Yaman'a benzetildi. Burak Çelik hakkında "Ekranların yeni Can Yaman'ı" yorumu yapıldı.

Senden Daha Güzel'de Burak Çelik'in hayat verdiği Emir karakteri Can Yaman'ın canlandırdığı çapkın karakterlere benzetilmesi nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından klişe olarak adlandırıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da dizi hakkında olumlu yorumlarda bulundu.