Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel'e EDHO'nun İshak'ından övgü dolu sözler! Yere göğe sığdıramadı...

Cemre Baysel ile Burak Çelik'in başrolü oldukları Senden Daha Güzel dizisi yaz sezonunun en dikkat çekici işlerinden oldu. Akşam TV'de yayınlanan Bir Dizi Sohbet programına konuk olan Caner Kurtaran, yeni nesilde beğendiği oyuncuları açıkladı. Son olarak EDHO dizisinin İshak'ı olarak kamera karşısına geçen Caner Kurtaran, Senden Daha Güzel dizisindeki Efsun rolüyle Cemre Baysel'e övgüler dizdi.

Akşam TV

Hüsna Köşger

Cemre Baysel ile Burak Çelik'in başrolü oldukları Senden Daha Güzel dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Hafta sonu yayınlanan dizinin başrol oyuncuları, performanslarıyla dikkat çektiler. Akşam TV'de Hüsna Köşger'in sunumuyla ekrana gelen Bir Dizi Sohbet programına konuk olan Caner Kurtaran canlı yayında, Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel hakkında konuştu. Yaprak Dökümü'nün Şevket'i ve EDHO'nun İshak'ı gibi tanımlar ile hafızalara yerleşen başarılı oyuncu, yeni nesilde en beğendiği oyuncuyu açıkladı.

SENDEN DAHA GÜZEL'İN EFSUN'U CEMRE BAYSEL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Son rol aldığı EDHO dizisindeki İshak rolüyle hatırlanan Caner Kurtaran son yıllarda eğitmenlik de yapıyor. Yeni nesil oyunculukları değerlendiren ünlü oyuncu, "Yeni nesilde çok beğendiğiniz, bu çocuk / kız çok iyi alır yürür ya da aldı yürüdü dediğiniz bir oyuncu var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Kurtaran Senden Daha Güzel dizisini ifade ederek Cemre Baysel'i oyunculuk adına çok iyi ve samimi bulduğunu söyledi.