6 gün içinde ipleri koparacaklar! Senden Daha Güzel seyircisini isyan ettirecek karar!

FOX TV'nin yaz dizisi Senden Daha Güzel için karar verildi. Gold Film imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel ve Burak Çelik yer alıyor. Salı akşamları yayınlanan dizi Senden Daha Güzel, sezon dizilerinin başlamasıyla beraber cumartesi akşamına çekilmişti. Romantik komedi türünde ekrana gelen yapımın kemik bir izleyici kitlesi bulunuyordu. Senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği diziye dair alınan son karar seyircisini isyan ettirecek!

Senden Daha Güzel seyircisini üzecek karar verildi. Cemre Baysel ve Burak Çelik'in başrollerini paylaştığı yapım salı günleri ekrana geliyordu. Yeni sezon dizilerinin başlamasıyla beraber yaz dizilerinin günleri değişti. Senden Daha Güzel cumartesi akşamları sevenlerinin karşısına çıkmaya başladı. Ama Senden Daha Güzel dizisi hakkında yeni bir açıklama geldi.

Yaz dizilerinin son kalesi de yıkılıyor! Senden Daha Güzel'in ardından şimdi de...

Gold Film imzalı dizi ilk bölümüyle 7 Haziran'da FOX TV'de yayınlandı. 1. bölüm Deniz Koloş ve 2. bölümden 11. bölüme kadar Hakan Kırvavaç ve 12. bölümden itibaren ise Ersoy Güler'in oturduğu dizinin orijinal hikayesi ise Ayşe Üner Kutlu tarafından yazıldı.

EKRANA VEDA EDİYOR

Senden Daha Güzel dizisi 17 Eylül 2022 tarihinde yayımlanacak olan 14. bölümüyle final yapacak.

Dizi gün değişikliği yapsa bile final kararı almaktan kaçamadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında final yazısını gören izleyiciler hüzünlendi.

SENDEN DAHA GÜZEL KONUSU

Dizide Antepli kadın doktor ile İstanbul'daki ünlü bir estetik doktorunun yaşamı anlatılacak. Dizide; Dermatolog olarak çalışan Efsun (Cemre Baysel), Gaziantep'te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır.