Sen Kiminle Dans Ediyorsun nerede çekildi? Filmin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Burak Aksak'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Demet Özdemir, Bora Cengiz ve Nergis Öztürk gibi isimler yer alıyor. Filmde ailesinin vefatının ardından psikolojik sorunlarla boğuşan Aysel'in hikayesini anlatıyor.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi bu akşam Show Tv ekranlarında saat 20:00'da izleyicisi ile buluşacak. 2017 yapımı film ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak. Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerini Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Binnur Kaya’nın üstlendiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin çekimleri İstanbul’un Maltepe ilçesinde yapıldı.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN KONUSU NEDİR?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi, ailesinin vefatının ardından psikolojik sorunlarla boğuşan Aysel'in hikayesini anlatıyor. Psikiyatrının da desteğiyle sorunlarını aşabilmek için dans etmeye başlayan Aysel, dans hocası Şengül'ün de yardımıyla hayata yeniden tutunuyor ve yepyeni bir sayfa açıyor! Ancak dans dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil, durum böyle olunca zorluklar, rekabet ve yepyeni arkadaşlıklar da işin içine karışıyor! "Şengül Dans Okulu"nun öğrencilerinden biri olarak kendini kanıtlamak isteyen Aysel, okulun en iyi dansçısı olduğunu ispat etmelidir...

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN OYUNCULARI KİMLER?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Binnur Kaya, Okan Çabalar, Bora Cengiz, Nergis Öztürk, Berat Yenilmez ve Meltem Gülenç yer alıyor.