Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel'den çok konuşulacak yeni fotoğraflar

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel yeni pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin ''Modum'' notuyla ve köpeği ile sosyal medyadan takipçilerinin beğenisine sunduğu fotoğrafları hayranlarından büyük ilgi gördü.

Hande Erçel'den yeni haberler var. Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde başarılı performansı ve güzelliği ile dikkat çeken ünlü isim, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu Instagram'dan hayranlarına sunduğu son pozlarıyla ilgi odağı oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin'in Serkan, Hande Erçel'in Eda karakteri ile yakaladıkları uyum seyirciye de geçmiş, ünlü ikili hayranları tarafından çok yakıştırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde gerçek hayatta da aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberler ile magazin gündeminde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi bu iddialar karşısında sessizliğini korumuştu.

27 yaşındaki Hande Erçel'in Instagram hesabında 19 milyon 500 bin takipçisi bulunuyor. Attığı her adımla çok konuşulan genç oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanarak hayranlarını mutlu etmeyi sürdürüyor.

Hande Erçel güzelliğini konuşturduğu Instagram paylaşımlarına yenilerini ekledi. Story'sinden "Modum" notuyla tarzıyla da dikkat çektiği paylaşımı çok beğenildi.

Ünlü oyuncu ardından köpeği ile yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sunarak hayranlarını adeta mest etti.

Öte yandan güzel oyuncu bir magazin dergisine kapak olduğu görseli hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi. Erçel'in paylaşımına beğeni yağdı.

Fahriye Evcen'den göz kamaştıran yeni paylaşım! Güzelliğiyle beğeni topladı