Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin'in Hande Erçel'e iltifat dolu paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Ünlü ismin rol arkadaşı Hande Erçel'e övgüler yağdırdığı paylaşımı dikkat çekti. Kerem Bürsin'in ''Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım'' dediği videosu sosyal medyaya damga vurdu.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den yeni haberler var. Kerem Bürsin, kuliste hazırlanan partneri Hande Erçel'e övgü dolu sözler içeren videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Yakışıklı oyuncunun rol arkadaşına iltifat dolu sözleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan karakteri ile yakaladıkları uyumla dikkat çeken ünlü oyuncular, hayranları tarafından gerçek hayatta da birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Hatta adları zaman zaman aşk dedikodularına karışan ünlü ikili, sosyal medya paylaşımları ile bu iddiaları güçlendirerek magazin gündeminde adlarından sıkça söz ettiriyor.

Instagram hesabında 7 milyon takipçisi bulunan yetenekli oyuncu Kerem Bürsin rol arkadaşı Hande Erçel'e iltifat ettiği yeni paylaşım ile bu iddiaları tekrardan alevlendirdi.

Kerem Bürsin, Instagram story'sinden "Evet biliyorum AMANIM diye bir kelime yok... Ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan" yazarak partneri Hande Erçel'in güzelliğini övdüğü bir video paylaştı.

Kerem Bürsin'in paylaştığı videoda "Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım" demesi ünlü ikilinin hayranlarını mest etti. İşte o video...

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder bebeği Eva Luna'nın yüzünü ilk kez paylaştı