Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin'den eğlenceli paylaşım! Kar topu atışı hayranlarını mest etti

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı Kerem Bürsin'den eğlenceli paylaşım... Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in Instagram hesabından yaptığı Amerika'da kar topu atma stilini gösterdiği videosu sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun Sen Çal Kapımı'nın diğer yıldız oyuncusu Hande Erçel ve dizi seti ekibinin de yer aldığı paylaşımına hayranları büyük ilgi gösterdi.

Fox TV'nin fenomen dizisi Sen Çal Kapımı'nın başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den yeni haberler var. Ünlü oyunculardan Hande Erçel'in Eda ve Kerem Bürsin'in Serkan karakterleri ile seyirci karşısına çıktığı Sen Çal Kapımı dizisinin setinde kar heyecanı yaşandı. Rekortmen dizinin başrol oyuncularından Kerem Bürsin'in kar topu atma stili ise hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

AMERİKA'DA KAR TOPUNU NASIL ATIYORLAR?

Kerem Bürsin, Hande Erçel ve dizi seti ekibinin kar molası verip kar topu oynadığı video çok beğenildi. Kerem Bürsin'in kendi Instagram story'sinden paylaştığı videoda Hande Erçel çok gözükmese de yakışıklı oyuncunun kar topu atma stili çok konuşuldu. Ünlü oyuncuya set ekibinden birinin "Ya Kerem Amerika'da kar topunu nasıl atıyorlar abi?" diye sorması üzerine Kerem Bürsin "Böyle" diyerek Amerikan beyzbol atış stili ile kar topu atması eğlenceli görüntülere sahne oldu. İşte o video...

Karizmatik oyuncunun eğlenceli videosu hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi görerek hızla yayıldı.

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden araba pozu! Hayranlarından beğeni yağdı

Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz makyajsız pozlarıyla hayranlarını büyüledi