Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin ile ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı! Paylaşımını gören hayranları şaştı kaldı

Sen Çal Kapımı'nın yakışıklı oyuncusu Kerem Bürsin'in paylaşımı olay oldu. Hande Erçel ile aşk dedikoduları, başarılı oyunculuğu, söylemleri ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncunun diziden kalan zamanlardaki uğraşısı sosyal medyaya damga vurdu. Hayranlarından büyük ilgi gördü.

Fox TV'nin fenomen dizisi Sen Çal Kapımı'nın başrol oyuncusu Kerem Bürsin'den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Hande Erçel'in Eda, Kerem Bürsin'in Serkan karakteri ile seyirci karşısına çıktığı sevilen dizideki mükemmel uyumları nedeniyle aşk dedikodularından kaçamayan ünlü ikili magazin gündeminden düşmüyor.

Tutan dizileri sayesinde popüleritesi artan ünlü ikilinin özel hayatları da hayranları tarafından çok merak ediliyor. Aşkları, kıyafetleri, söylemleri olsun günlük hayatları ile hayranlarının yakın markajındaki oyuncular attıkları her adımla ve paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor.

Ünlü ikiliden Kerem Bürsin yeni paylaşımı ile hayranlarını adeta şoka uğrattı. Sosyal medyayı aktif kullanan başarılı oyuncu, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ekranların yakışıklı oyuncusu, dizi setinden arta kalan zamanlarda özel bir uğraşısını sevenlerine sundu. Ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı yayında evde keyif aldığı özel eğlencesini sevenleri ile paylaştı.

Kerem Bürsin, ""Şimdi hazır mısınız? Bakar mısınız şu detaylara ya" sözleriyle hayranlarına sunduğu videosunda legolarla yaptığı uzun bir zaman ve uğraş isteyen oyun alanını paylaştı. Küçük parçaları biraraya getirdiği oyun dünyasını gören hayranları Kerem Bürsin'in bu çabası ve sonucu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir sorusuna verdiği cevaba kayıtsız kalamadı!

Yemin'in aşıkları Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci aşka geldi! Paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı