Sen Çal Kapımı'nın Selin'i Bige Önal: Aras'ı çok fazla göremiyorum

Son olarak Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakterine hayat veren Bige Önal, Zekeriyaköy'de bir marketten çıkarken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Bige Önal, Aras Bulut İynemli'yi göremediğini söyledi. Önal, 'Aras'ı çok fazla göremiyorum' açıklamasında bulundu.

Sen Çal Kapımı'nın Selin'i Bige Önal geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de bir marketten çıkarken objektiflere takıldı. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli’yle uzun zamandır olan ilişki hakkında konuşan Önal, 'İlişkimiz çok güzel gidiyor. Aras çok çalıştığı için gelemiyor. Ben de sizin gibi Aras’ı yoğun geçen set ortamından dolayı fazla göremiyorum.' dedi.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmasının ardından yeni proje müjdesini veren Bige Önal, hayranlarını heyecanlandırdı.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşandı. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Kısmetim Otel dizisi ile yaşayan Bige Önal; Göç Zamanı, Maral, Benim Adım Gültepe, Yasak, Elde Var Hayat ve Halil İbrahim Sofrası dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, Olanlar Oldu ve Martıların Efendisi filmlerinde de rol alan Bige Önal, 1,68 metre boyunda ve Kova burcudur.

Bige Önal, son olarak Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız isimli dizide rol almıştır.