Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in araba pozlarına beğeni yağdı

Fox Tv'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel yeni paylaşımlarıyla görenleri kendine hayran bıraktı. Ekranların güzel yüzü yeni fotoğrafları ile sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor. Hande Erçel'in Instagram'dan paylaştığı araba içinde gözlüklü halleriyle verdiği yeni pozlarına iki milyonun üzerinde beğeni geldi.

Hande Erçel verdiği pozlarla gündeme damga vurdu. Son dönemin gözde ünlülerinden olan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Erçel yeni paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor.

Fox Tv'nin cumartesi akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Sen Çal Kapımı'da Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel'den yeni haberler var. Dizisinde Eda karakteri ile büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu, magazin gündemine sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımlarla bomba gibi düştü.

Güzelliği ve tarzı ile çok konuşulan ve Instagram'da 18,4 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel'in sosyal medya hesabından paylaştığı gündeme damga vuran o pozları işte huzurlarınızda...

Ünlü ismin bu pozlarına iki milyonun üzerinde beğeni geldi. 

Güzel oyuncunun hayranlarını mest eden araba paylaşımları bir hayli iddialı ve başarılı bulundu. 

İbrahim Çelikkol paylaştı partneri Demet Özdemir kayıtsız kalmadı

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den esprili 'ters ışık' paylaşımı

Tuba Büyüküstün'den makyajsız poz! Ünlü ismi görenler doğal güzelliğine hayran kaldı

Hande Erçel ile samimi pozu aşk iddialarını güçlendirmişti! Kerem Bürsin ve Sarp Bozkurt o paylaşımı böyle ti'ye aldı