Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel ve Gamze Erçel'in çok konuşulan 'Mavi' tarzı

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı olarak ekranlarda fırtınalar estiren Hande Erçel'in yeğeni 1 yaşına bastı. Güzel oyuncu çok sevdiği Aylin Mavi'nin doğum günü için duygu yüklü sevgi dolu paylaşımlarda bulundu. Ünlü oyuncunun aynı dizide Serkan karakteri ile rol alan yakışıklı partneri Kerem Bürsin de buna kayıtsız kalmadı. Ayrıca bu özel günde Hande Erçel ve Gamze Erçel'in giyim tarzları da çok dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Hande Erçel sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden... Son dönemin başarılı oyuncularından olan Hande Erçel, son projesi Sen Çal Kapımı, dizideki performansı ve partneriyle hakkında çıkan aşk iddialarının yanı sıra yeğeni Mavi ile de magazin gündeminde kalmayı sürdürüyor. 

Hande Erçel, 1 yaşına basan yeğeni Aylin Mavi'yi doğum gününde de yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu, bu özel ve mutlu gününde ablası Gamze Erçel ve Mavi'nin yanındaydı.

Hande Erçel, her fırsatta yanında olmayı tercih ettiği yeğeni Mavi'nin doğum gününü Instagram story'den yaptığı şu paylaşımla kutladı:

1 yaşına nasıl geldiğine hala inanamıyorum... Dün gibi hayatımıza gelişin özgür kız Mavi

Yeğeninin ilk aylarından itibaren birlikte geçirdikleri kareleri sunan güzel oyuncunun paylaşımları bununla da sınırlı kalmadı.

Başarılı oyuncunun gün içindeki sosyal medya paylaşımlarından biride şu fotoğraf oldu... 

Her baktığımda olmamı istediğin yerdeyim tetesi

Güzel oyuncunun yeğeninin doğum gününü kutladığı paylaşımına Kerem Bürsin de kayıtsız kalmadı...

Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel'in doğum günü için seçtikleri beyaz kombinleri de hayranları tarafından çok beğenildi.  

Seksenler'in Ergun Plak'ı Serhat Kılıç 'Maraşlı' dizisinin kadrosuna katıldı

Zümrüdüanka dizisinden hayranlarını üzecek flaş gelişme... Final tarihi belli oldu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'e Kuzey'i İsmail Demirci'den sürpriz doğum günü paylaşımı

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir çocukluk fotoğrafını paylaştı

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den oğlu Mete'nin ultrason fotoğrafıyla yeni poz