Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel: Uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatildi

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel, Kerem Bürsin ile çıktığı Maldivler tatili hakkında açıklamalarda bulundu. Erçel, 'Kerem Bey ile çok iyi gidiyor. Uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatil yaptık. Çok keyifli ve dinlendirici geçti. Şimdi işimize odaklandık' dedi.

Sen Çal Kapımı dizisi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile ilişkisine hız kesmeden devam eden Hande Erçel, geçtiğimiz gün Etiler'de aracının içinde görüntülendi.

Hande Erçel, muhabirleri gördüğünde şaşkınlığını gizleyemeyerek 'Arkadaşlar uzun bir zamandır görmediğim arkadaşımdan geliyorum, size rastladım. Her şey yolunda' dedi.

Kerem Bürsin ile mutlu bir birlikteliği olan güzel oyuncu Hande Erçel, çıktıkları Maldivler tatili hakkında da konuştu. Erçel, 'Kerem Bey ile çok iyi gidiyor. Uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatil yaptık. Çok keyifli ve dinlendirici geçti. Şimdi işimize odaklandık' dedi.

'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna da yanıt veren Hande Erçel, 'Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var' ifadelerini kullandı.