Sen Çal Kapımı'nın Aydan'ı Neslihan Yeldan oğluyla ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan karakterine hayat veren Neslihan Yeldan, oğlunun örnek alınması gerektiğini ifade ettiği bir paylaşımda bulundu. Neslihan Yeldan, paylaşımı ile Twitter'da TT listesinde yerini alırken sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Fox TV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in rol aldığı Sen Çal Kapım'ın Aydan'ı Neslihan Yeldan, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Instagram'ı oldukça aktif bir şekilde kullanan Neslihan Yeldan, oğluyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Yeldan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Ne Hande'yi tanıyor, ne Kerem'i. Onları sadece iş arkadaşım olarak biliyor. Diziyle yatıp kalkmıyor, konu onu strese sokmuyor. Hayatına sakin bir şekilde devam ediyor. Dil öğreniyor, belgesel izliyor, tarihi inceliyor. Instagram'da fotoğrafını koymamı tabi ki istemiyor. Bir hesabı da yok. Kendi dünyasında. Onu ben bile örnek almalıyım bazen'

Neslihan Yeldan, yaptığı paylaşımın ardından Twitter'da TT listesinde yerini aldı. Bir sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun paylaşımıyla ilgili 'Biz niye Neslihan Yeldan’ın çocuğunu örnek alıyoruz bu arada? Buradaki herkes işinde gücünde, okulunda, bir sürü derdi ve sorumluluğu olan insanlar, iki saat kafa dağıtmak için dizi izliyorlar diye kimse kimseyi küçük göremez. Beğenmeyen yapmasın dizi, zorla mı çalıştırıyorlar?' dedi.

Başka bir sosyal medya kullanıcı Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i kast ederek 'Ne bir defa fanları terslediklerini gördüm ne de magazincileri. Biz ne istiyorsak onu yapmaya çalıştılar. Ama biz böyle güzel insanları desteklediğimiz için tersleniyoruz Neslihan tarafından. Ama siz her şeye değersiniz. İyi ki siz.' yorumunu yazdı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları tarafından eleştirilen Neslihan Yeldan, bir sosyal medya kullanıcısına yanıt vererek konuya açıklık getirdi.