Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı öyle bir şey yaptı ki seyirciler isyan etti! Aşk beklerken ihanet mi doğuyor?

Cumartesi akşamları Fox Tv'de ekrana gelen dizi Sen Çal Kapımı'da bu hafta hem iyi hem kötü haber yaşandı. Uzun zamandır dizide yer almayan Bige Önal sevenlerinin karşısına çıktı. Kerem Bursin'in hayat verdiği Serkan Bolat karakteri ise ekran başındaki izleyicileri bir hayli şaşırttı. Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı öyle bir şey yaptı ki seyirciler isyan etti!

Sen Çal Kapımı dizisinde işler öyle karıştı ki izleyiciler bile yaşananlara inanamadı. Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerini paylaştığı dizide cumartesi akşamı yayınlanan bölümde izleyenleri şoke edecek teklif geldi. Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bursin hayranları da bunu beklemiyordu.  

Dizi geçen hafta Serkan ve Eda arasında evlilik hazırlıkları sürüyordu. Serkan’ın uçağı İtalya’ya iş için giderken kayboluyor ve Eda perişan oluyordu. Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçirdi. Fakat, hiç beklemediği bir şey ile karşılaştı.

Bige Önal’ın canlandırdığı Selin karakterine evlenme teklifi eden Serkan izleyiciyi şoke etti. Sosyal medyada izleyiciler isyan etti. “Bu sahnede sinir krizi geçirdim. Yani daha fazla saçmalanamazdı” diye yorum yapanlar oldu.

İşte seyirciyi pes ettiren o sahne...