Sen Çal Kapımı dizisi hangi diziden uyarlama? Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor?

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı bu akşam saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin fragmanını izleyen seyirciler Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Sen Çal Kapımı uyarlamama mı? sorularına cevap arıyor. Romantik Komedi türünden yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Dizi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler içim merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı bu akşam Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Dizi hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Sen Çal Kapımı uyarlamama mı? sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan bulunduğu dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin yer alıyor. Merak edilen dizi hakkında detaylı bilgi haberimizde.

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bu akşam yayın hayatına başlayan dizi Sen Çal Kapımı’nın çekimlerinin İstanbul’da olduğu aktarıldı. Çekimlerin merkezini İstanbul Beykoz olduğu bildirildi.

SEN ÇAL KAPIMI UYARLAMAMA MI?

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı, herhangi bir diziden uyarlama değil. Özgün içeriğe sahip dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan bulunuyor.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİM?

Dizinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin yer alıyor. Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger, Ahmet Mark Somers, İlkyaz Arslan gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.