Sen Çal Kapımı hayranları rekora imza attı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı

Cumartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi son bölümüyle sosyal medyayı salladı. Yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin bu haftaki etiketi “kalpunutmaz” Twitter üzerinde 1 milyondan fazla paylaşım yapılarak büyük bir rekora imza attı. Dizinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin de dizinin hayranlarına teşekkür mesajı yayınlamayı ihmal etmedi.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi hayranları sosyal medyada büyük bir başarıya imza attı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi yaz aylarında yayın hayatına başlamış ve birinci bölümünden itibaren büyük heyecan yaratmıştı. Dizinin hayranları da Sen Çal Kapımı dizisine sosyal medyada desteklerini hiç eksik etiyor.

SOSYAL MEDYADA REKOR KIRILDI

Sen Çal Kapımı dizisi hayranları dizinin bölüm etiketi olan "Kalpunutmaz" ile 1 saatte 520, toplamda 1 milyonu aşkın Tweet atarak sosyal medyada büyük bir rekora imza attı. Bu rekor daha önce Güneşin Kızları dizisi 1 milyonu aşkın Tweetle kırmıştı.

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN KAYITSIZ KALMADI

Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarının verdiği bu desteğe dizinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin kayıtsız kalmadı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan ikili dizinin hayranlarına teşekkür etti.