Sen Çal Kapımı final mi yapacak, bitiyor mu? Sen Çal Kapımı finale kaç bölüm kaldı?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Fox TV'nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın yeni sezonunda heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Sen Çal Kapımı'nın yaz sezonu boyunca devam edeceğini düşünen hayranları Erçel'in açıklamaları ile şoke oldu. Erçel, final bloğunun hazırlandığını söyledi..

Fox TV ekranında yeniden izleyicisi ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi, geçtiğimiz hafta itibariyle ikinci sezona başlamıştı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı dizide heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı. Ancak dizide Eda karakterine hayat veren Hande Erçel yaptığı açıklama ile final duyurusunda bulundu. Sen Çal Kapımı final mi yapacak, bitiyor mu? Sen Çal Kapımı finale kaç bölüm kaldı? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu...

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPACAK, BİTİYOR MU?

Dizide Eda karakterine hayat veren Hande Erçel'in geçen haftalarda yaptığı açıklama şöyle; Erçel, "Çok tatlı bir final bloğumuz var aslında. Birinci sezonumuzu tamamladık ama Eda ve Serkan'a... Sen Çal Kapımı güzel bir finali hak eden bir iş. Güzel bir son 11 bölüm diye düşündüğümüz tabi, yapımcılar ne der, bilmiyorum. Ama son 11 bölüm diye düşündüğümüz güzel bir hikaye var. Bence çok farklı olacak. Çok da farklı dönüyoruz. Ben de ilk defa böyle bir şey oynayacağım" diye konuştu.

Hande Erçel, yapımcıların herhangi bir karar değişikliği olmaz ise 11 bölüm sonra, yani 50. bölümde Sen Çal Kapımı'nın final yapacağını açıklayarak hayranları bir hayli şaşırttı ve üzdü.

Sen Çal Kapımı bu akşam 41. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Böylelikle finale 9 bölüm kalmış olacak.