Sen Çal Kapımı 27. son bölümde neler yaşandı? Sen Çal Kapımı yeni 28.bölüm fragmanı izle!

Sen Çal Kapımı 27. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragman görüntülerinde dizi izleyicisini heyecanlandıran sahneler yaşanıyor. Büyük merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan tüm detaylar haberimizde.

Sen Çal Kapımı 28. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm fragmanı yayında. Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda’nın evlilik teklifi karşısında Serkan çok şaşırmış ve mutlu olmuştur. Teklifi kabul etse de hala yapılması gereken bir şey vardır.

Eda ve Serkan’ın evlenmeye karar vermesi arkadaşları arasında coşkuyla karşılanır. Diğer taraftan Aydan ve Ayfer bu kararı şüpheyle karşılarlar. Eda ve Serkan onları nasıl ikna edeceklerini düşünürken Melo bir öneriyle gelir.

Eda’nın cesareti Semiha Hanım’ı bir kez daha şaşırtmıştır. Torununun kendisine ve tehditlerine rağmen aldığı bu karar karşısında Semiha Hanım’ın başka bir planı vardır.

Eda ve Serkan hemen evlilik hazırlıklarına girişirler. İsteme töreni ve kına gecesi bütün karakterlerimiz için zorlayıcı bir süreç olacaktır. Bu birlikteliği istemeyenler için zaman daralmaktadır.

SEN ÇAL KAPIMI 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


SEN ÇAL KAPIMI KONUSU

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.