Sen Çal Kapımı 20. bölüm fragmanı izleme linki: Sen Çal Kapımı 19. bölümde neler yaşandı?

Sen Çal Kapımı 20. bölüm fragmanı seyirciye sunuldu Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yayın günü değişti. Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizi artık cumartesi günleri sevenleriyle buluşuyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 21 Kasım Cumartesi günü yayınlanan 19. bölümü ile ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı. Sen Çal Kapımı 20. bölüm fragmanı izleme linki sizlerle...

Sen Çal Kapımı 20. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağına dair ipuçları veriyor. Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi cumartesi günleri yayınlanan Zümrüdüanka ile yer değiştirdi. Yeni yayın gününde izleyici karşısına çıkan dizinin 19. bölümünde Eda ve Serkan'ın son tartışmaları, Eda'nın Serkan'a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı haberimizde...

SEN ÇAL KAPIMI 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEN ÇAL KAPIMI 19. BÖLÜM ÖZETİ

Eda ve Serkan'ın son tartışmaları, Eda'nın Serkan'a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda'nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünüyor. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi oluyor.

Seneler önceki kazayı, Eda'nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda'nın peşine düşüyor.

Serkan'ın Eda'ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan'ın evine Selin'in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi?

SEN ÇAL KAPIMI 19. BÖLÜM İZLE!