Semra Dinçer kanserden hayatını kaybetti! Haluk Levent acı haberi duyurdu

Ünlü oyuncu Semra Dinçer, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi Twitter'dan duyuran Haluk Levent, ''Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı :( Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağolsun.'' ifadelerini kullandı.

Birçok başarılı projede rol almış olan usta oyuncu Semra Dinçer'den kötü haber geldi. Bir süredir akciğer kanseri ile mücadele eden Dinçer, hayatını kaybetti.

Yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Semra Dinçer'in vefat ettiğini duyurdu.

Levent, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı :( Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağolsun."

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

1965 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer "alaylı" diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır.