Semicenk Müslüm Gürses şarkısı söyledi, mahkemelik oldu!

Semicenk merhum sanatçı Müslüm Gürses'in ''Biz Babadan Böyle Gördük'' şarkısını söylemişti. Müslüm Gürses'in mirasçısı Emin Erlikhan Kısa, şarkıyı yeniden yorumlayan Semicenk'in merhum sanatçı Müslüm Gürses ile düet yapmış gibi gösterildiğini ve izin alınmadığını belirterek konuyu yargıya taşıdı.

Müslüm Gürses'in "Biz Babadan Böyle Gördük" şarkısını, son dönem şarkıcılarından Semicenk okumuştu. Müslüm Gürses'in mirasçısı Emin Erlikhan Kısa, şarkıda Semicenk'in merhum sanatçı Müslüm Gürses ile düet yapmış gibi gösterildiğini ve kendisinden izin alınmadığını belirtip konuyu yargıya taşıdı.

MÜSLÜM GÜRSES ŞARKISINI SEMİCENK SÖYLEDİ, KONU YARGIYA TAŞINDI

Sabah'tan Armağan Yılmaz ile Evren Abdullah'ın haberine göre; Müslüm Gürses'in varisi Emir Erlikhan Kısa, yaşanan durumun hukuka aykırı olduğunu belirtti ve şarkının, yayımlandığı dijital platformlardan da kaldırılmasını talep etti. Mahkeme konuyla ilgili ihtiyati tedbir talebini kabul etti.

Semicenk'in yapımcısı Hazar Ekşioğlu ise, "Semicenk'in şarkıyı okuyabilmesi için gerekli izni Ulus Müzik'ten aldık" açıklamasında bulundu.