Sema Aydemir'le Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin birbirine girdi! Adadaki kavga, Instagram'a taşındı

Survivor'da Sema Aydemir'le Pınar Saka'nın diskalifiye varan kavgaları, sosyal medyaya taşındı. Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin'le Sema Aydemir, Survivor'daki kavga nedeniyle Instagram üzerinden birbirleriyle laf dalaşına girdiler.

Sema Aydemir'le Pınar Saka Survivor adasında büyük bir kavga yaşamış ve iki isim birbirlerine girmişti. Pınar Saka'nın sözlerine dayanamayan Sema Aydemir, ekip arkadaşını dövmüş ve Survivor'dan diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz hafta Pınar Saka'nın elenmesinin ardından Instagram'da, halay çektiği anları paylaşan Aydemir'e, Saka'nın eşi Erhan Seçkin'den imalı paylaşımlar geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Pınar'ı eşi Erhan Seçkin, Sema'yı hedef alarak "Bu arada dansöz karakterli insanların pavyona dönüştürdüğü adada hala Pınar'ımın arkasından konuşanlara kolay gelsin. Kültürlünün zekası, varoşun çenesini yorar. Siz halayınıza devam gençler. Biz de bulutların üstünde tango yapmaya devam edeceğiz. Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Pınar çok çok mutlu, oradan elenince dünyası başına yıkılanların da dünyası o kadar işte" dedi.

SEMA AYDEMİR'DEN PINAR SAKA'NIN EŞİ ERHAN SEÇKİN'E CEVAP

Bu cümlelere karşı sessiz kalmayan Aydemir, "Üzüldüğüm doğrudur... Eşinin beni yıllardır ekmek yediğim yerde, hayatıma birçok güzel şeyi katan yerden paketlendiği doğrudur. Böyle şeylerle mutlu olduğumuzu da zaten biliyoruz. Gerçekten sizin dünyanızla benimki farklı. Dediğiniz gibi ben halay siz tango. Beni çekmeyen yoktur sizi çeken. Hayatımın varoşluğunu karını döverek yaptım. Çok utandım ve cezamı çektim evet ama pişman mısın dersen aklım hala yapmadıklarımda" karşılığını verdi.