Selin Şekerci'den 'Evlilik vaktim geldi diyor musunuz?' sorusuna dikkat çeken cevap

Güzelliği ile adından söz ettiren Selin Şekerci bir dergi için objektif karşısına geçti. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Selin Şekerci, ''Evlilik vaktim geldi diyor musunuz?'' denmesi üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şekerci, sözleri ile dikkat çekti.

Şimdilerde Kanal D'de ekrana getirilen Kraliçe dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Selin Şekerci, kendisine dair özel açıklamalarda bulundu. "Evlilik vaktim geldi diyor musunuz?" sorusuna cevap veren güzel oyuncu, "Onun da vakti var mı bilmiyorum. Olması gerekirse olur" dedi.

Açıklamalarına devam eden Şekerci, "Kendi kurallarıma göre yaşarım. Hep içimden geldiği gibi hareket ederim. Dövmelerimden pişman değilim. Çok düşünürüm. Her şeyi düşünürüm en ince detayına kadar. İstediğim gibi bir kadınım. Zamanla daha da demlenecek.

Sanatçıyla sanatçı evliliğinin zor olma sebebi iki yaratıcılıkla uğraşan insanın buhranlı halleridir. Çok zordur ama en çok da biz bizi anlarız." şeklinde konuştu.