Selin Şekerci yıllar sonra açıkladı! Bakın hangi mesleği yapmak istiyormuş

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da beğeni toplayan ekranların aranılan yüzü Selin Şekerci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Verdiği pozlar ile büyüleyen Şekerci, röportajda yıllar öncesine ait bir anısını anlattı. 8 yaşında geçirdiği kaza sonrası hayatının değiştiğini söyleyen Şekerci, aslında balerin olmak istediğini de sözlerine ekledi. Şekerci, 'Balerin olmak isteyen bir çocukken, 8 yaşında geçirdiğim bir kaza beni sahneye attı. Çünkü ayağıma aldığım darbe nedeniyle dans edemeyecek bir hale gelmiştim.' ifadelerini kullandı.

Caner Cindoruk ile ayrılmasının ardından bir süredir yalnız olan Selin Şekerci, şimdilerde dijital platform BlutV'de yayınlanan Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Yeşilçam ile dikkatleri üzerine çekti.

BeStyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçen yayın hayatına başlayacak olan proje büyük merak uyandıran Selin Şekerci oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.

'8 YAŞINDA GEÇİRDİĞİM BİR KAZA BENİ SAHNEYE ATTI'

8 yaşında kaza geçirmesinin ardından hayatının değiştiğinden bahseden Selin Şekerci, şu ifadeleri kullandı:

'Balerin olmak isteyen bir çocukken, 8 yaşında geçirdiğim bir kaza beni sahneye attı. Çünkü ayağıma aldığım darbe nedeniyle dans edemeyecek bir hale gelmiştim. Anneciğimin de desteğiyle tiyatroyla tanıştım, sonra ne o beni bıraktı ne de ben onu bırakabildim.'