Selin Şekerci Kıvanç Tatlıtuğ'un sette yemek yapması hakkında konuştu

Güzel oyuncu Selin Şekerci önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Selin Şekerci rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un sette yemek yapması ile ilgili konuştu. Şekerci, ''Çok güzel yemek yapıyormuş ama aynı sahnelerimiz olmadığı için biz çok denk gelmiyoruz. Ben de fena değilimdir. Menemen yapmak çok önemlidir. 'Mutfakta iyiyim' diyen bunu yapabilmeli'' dedi.

Aile dizisinde canlandırdığı "Serap Vural" karakteri ile dikkatleri üzerinde çeken Selin Şekerci, Bebek'te objektiflere yansıdı. Selin Şekerci, "Benim tiyatro oyunum var. Dizimiz var. Başka bir şey yapmıyorum. Bomboş bir hayatım var" diyerek, güldü.

Habertürk'te yer alan habere göre; Ardından Şekerci'ye, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un sette yaptığı lezzetli yemekler soruldu.

Oyuncu, konu hakkında, "Çok güzel yemek yapıyormuş ama aynı sahnelerimiz olmadığı için biz çok denk gelmiyoruz. Ben de fena değilimdir. Menemen yapmak çok önemlidir. 'Mutfakta iyiyim' diyen bunu yapabilmeli. Menemen soğansız olmaz. 'Melemen' diyoruz biz İzmir'de" ifadelerini kullandı. Selin Şekerci, röportajını tamamlamasının ardından oradan ayrıldı.