Selin Şekerci ile sevgilisi Osman Yalın Nişantaşı'nda

Kısa bir süre önce Osman Yalın ile aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu Selin Şekerci, Nişantaşı'nda görüntülendi. Osman Yalın ile ilişkisi hakkında konuşan Selin Şekerci, ''Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda'' açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz Ocak ayında kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile yollarını ayıran Selin Şekerci, kısa bir süre sonra kalbinin kapılarını aşka yeniden açtı. Selin Şekerci, Osman Yalın ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Habertürk'te yer alan habere göre; SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Aile'de 'Serap Vural' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, sevgilisiyle Nişantaşı'ndaydı. Selin Şekerci, Osman Yalın ile birlikte bir kafede öğle yemeği yerken objektiflere yansıdı. Kısa bir süre sonra restorandan ayrılan Selin Şekerci, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Selin Şekerci, "Akşam tiyatro oyunum var. Buradan oraya gidiyorum. Bu aralar çok yoğunum ve yıkatmaya vakit bulamadığım için arabam biraz kirli" dedi. Özel hayatıyla alakalı açıklamalarda bulunan Selin Şekerci, "Osman Bey ile de çok güzel giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda" şeklinde konuştu.