Selin Genç'ten bomba itiraf: Bir Zamanlar Çukurova ile başladıktan sonra...

Ekranların sevilen isimlerinden olan Selin Genç şimdilerde Teşkilat dizisinde de rüzgar gibi esti. Kariyerine başladığı Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Selin Genç ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet röportajımızın devamında…

AKSAM.COM.TR/AKSAMLİFE

Merve Samıt

Yayınlandığı döneme damgasını vuran "Bir Zamanlar Çukurova" dizisiyle tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen genç yetenek Selin Genç, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Selin Genç ile gerçekleştirdiğimiz samimi sohbetimizde güzel oyuncu hakkında bilinmeyenlerden de bahsetti.

Aksam.com.tr'den Merve Samıt'ın sorularını yanıtlayan Selin Genç, rol almış olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öncelikle sizi biraz daha tanıyalım... Selin Genç 'kendisini' 3 kelime ile anlatsa neler söyler?

"Cesur, olgun ruh, özgür..."

Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldunuz, neden mühendis olarak kariyerinize devam etmediniz? Hobi olarak başladığınız oyunculuğa profesyonel olarak devam etmeye ne zaman karar verdiniz?

"Ben mühendislik okurken de bu mesleği yapacağımdan emin değildim. Mezuniyetten hemen sonra Bir Zamanlar Çukurova gibi imza bir işle oyunculuğa başlayınca artık geri dönemeyeceğimi hissettim"

Sizi ilk olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekranlarda gördük ve kısa sürede çok sevildiniz. Yurt dışında da tanındınız. Bu durumun avantaj ve dezavantajları sizin için neler oldu?

"Hiçbir dezavantajını yaşamadım. Yaşattığım bir karakterle, izleyiciye aktardığım duygularla bu denli sevilmek zaten bu işi yapmanın en büyük motivasyonu..."

İlk olarak ünlü olduğunuzu anladığınız an neydi? Ne yaşadınız?

"İlk kez röportaj yapıldığı an ve ilk dizimden sonra sokakta insanların tanımaya başlaması diyebilirim..."

Teşkilat dizisiyle de çok sevildiniz. Rolünüze gelen tepkiler nasıl?

"Sahne izlenmeleri çok iyiydi hep. Sokakta da süreci merak eden, soru soran ve beğenisini dile getiren çok kişiyle karşılaştım. Ben memnunum. "

Sosyal medyada olan takipçi sayısına göre oyunculara rol teklif edildiği uzun bir süre konuşuldu. Başarılı bir oyuncu olarak siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

"Elbette ticari kaygılardan ötürü bazı işlerde popülerlik kullanılmak istenebilir. Bunu anlayışla karşılamak lazım. Oyunculuk yapan kişilerin hepsinin her zaman oyuncu olması gerekmeyebilir."

Yolunuza televizyonda mı devam etmek istiyorsunuz yoksa birçok meslektaşınız gibi siz de dijitale yönelecek misiniz?

"Ben üretebileceğim, yaratıcı tarafımı besleyecek her projeye her platformda varım. Yeter ki beni kariyerimde biraz daha ilerletsin ve heyecanlandırsın."

Peki 'Selin Genç için' hayatının dönüm noktası ne oldu?

"Özel hayatım ve iş hayatım için çok farklı dönüm noktalarından bahsedebilirim ama sanırım Bir Zamanlar Çukurova sonrası gelen hayat akışı diyebilirim."

Güzelliğiniz dikkatleri üzerine çekiyor. Günlük güzellik bakım rutininiz nasıl? Set dışında da makyaj yapmayı tercih ediyor musunuz yoksa doğallıktan mı yanasınız?

"Teşekkür ederim... Ben doğal kalmaya ve kendimi enerji olarak yüksek tutmaya çalışıyorum ve bu da sanırım auraya yansıyor ve beni beğenmelerini sağlıyor. Beslenmeme ve bakımlı olmaya dikkat ederim o kadar. Set dışında da hafif bir makyaj severim.

Son dönemde erkek ünlüler arasında da popüler hale gelen estetik işlemler hakkında neler düşünüyorsunuz?

"Bence göz önünde olan insanların ölçülü de olsa dikkat etmesi gerekiyor. Bunu anlayabiliyorum. Sonuçta göze hitap eden bir iş yapıyoruz."