Selena'nın Selin'iyle Sihirli Annem'in Kerem'i zirvede... Çocuk yıldızların mezun oldukları okullara bakın!

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci ve Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin artık akademik hayatlarına yönelmiş durumda. Her iki ismin başarısı, gözleri diğer çocuk oyunculara çevirdi. Peki Sihirli Annem ile Selena'nın diğer çocuk oyuncuları, hangi okullardan mezun oldu? İşte Selena'nın Selin'i Cansu Demirci ve Sihirli Annem'in Kerem'i Michele Cedolin'in rol arkadaşlarının, akademik geçmişleri!

Sihirli Annem ve Selena dizileri ekrana pek çok ismi taşıdı. Bu isimler arasında; şimdinin oldukça popüler gençleri olan dönemin çocuk yıldızları da vardı. Peki Sihirli Annem ve Selena dizilerinde yer alan dönemin çocuk yıldızları kimlerdi ve hangi bölümlerden mezun olup, mesleklere yöneldiler?

ÇOCUK YILDIZLARIN MEZUN OLDUKLARI OKULLARA BAKIN!

CANSU DEMİRCİ - GİZEM GÜVEN - DİLARA KURTULMUŞ - HAZAL ŞENEL

Cansu Demirci: Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde lisansını, Almanya'da bulunan Jacobs Üniversitesi'nde yüksek lisansını okudu. Gözlerden uzak bir şekilde yurt dışında yaşıyor.

Gizem Güven: Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nde tam burslu olarak okudu. Influencerlik yapıyor.

Dilara Kurtulmuş: Haliç Üniversitesi'nde Moda Tasarımı Bölümü'nden mezun oldu. Influencerlik yapıyor.

Hazal Şenel: Yeni Levent Lisesi'nden mezun oldu. Oyunculuk yapmaya devam ediyor.

Zeynep Özkaya: İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Influencerlik yapıyor.

Buğra Özmüldür: Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü'nden mezun oldu. Çeviri ve senaryo çalışmaları yapıyor.

Jennifer Boyner: Beyken Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde okuyor. Influencerlik ve modellik yapıyor.

Damla Ersubaşı: Beyken Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Influencerlik yapıyor.

Michelle Cedolin: Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde okudu. Mezun olduğu okulunda akademisyenlik yapıyor.