Selena'nın Selin'i, Özlem Tekin, Aysun Kayacı... Sırra kadem basan ünlüler şimdi nerede, ne yapıyorlar?

Bir dönemin en popüler isimleriydiler. Projeleri ve şarkılarıyla özdeşleşmişlerdi. Halen daha da bu işleriyle anılıyorlar. Özlem Tekin, Cansu Demirci, Selin Toktay ve Aysun Kayacı... Tüm bu şöhreti arkalarında bırakıp bir anda sırra kadem basıp unutulup gittiler. Özlem Tekin, Cansu Demirci, Selin Toktay ve Aysun Kayacı... Peki şimdi onlar nerede ve ne yapıyorlar? Sizler için araştırdık.

Akşam/Life

Hüsna Köşger

Cansu Demirci Selena dizisindeki Selin rolüyle tanınmıştı, Özlem Tekin rock müziğinin kraliçelerindendi, Aysun Kayacı ile Selin Toktay ise dönemlerinin en popüler mankenleri... Bir dönemin en ünlü isimleriydi onlar. Herkes onları izler ve dinlerdi. Ekranın, sahnelerin ve podyumların en popüler isimleri, bir anda sırra kadem basıp unutulup gittiler. Özlem Tekin, Cansu Demirci, Selin Toktay ve Aysun Kayacı... Sosyal medyayı hayatlarına dahi almadan mesleklerini bırakıp kameralardan uzakta bir hayatı seçtiler. Hem de en zirvedeyken... Peki şimdi onlar neredeler ve ne yapıyorlar?

SIRRA KADEM BASAN ÜNLÜLER ŞİMDİ NEREDE VE NE YAPIYORLAR?

ÖZLEM TEKİN

Rock müziğin güçlü seslerinden birisi olan Özlem Tekin, Volvox grubu ile tanınmıştı. Daha sonra solo kariyerine yönelen Özlem Tekin, bir anda müzik kariyerini bırakmış ve tası tarağı toplayıp İstanbul'u terk etmişti. Bir dönem muhtar azalığı da yapan şarkıcı, sosyal medya kullanmıyor.

İşte Özlem Tekin'in son hali!

CANSU DEMİRCİ

Selena dizisinin Selin'i olarak akıllara kazınan ve Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminde dahi oynayan Cansu Demirci, oyunculuğu bıraktı ve yüksek lisans-doktora eğitimleri için yurt dışına gitti. Türkiye'ye ara ara gelen ve Portekiz ile Almanya'da da yaşam sürdüren Demirci için, kendisini tanıyanlara "Hayır, o ben değilim" dediği de iddia ediliyor. Sosyal medya kullanmıyor.

İşte Cansu Demirci'nin son hali!

AYSUN KAYACI

Bir dönemin en popüler mankenlerinden birisi olan Aysun Kayacı, Doktorlar dizisinde Kader karakterini de oynamıştı. Bir dönem sunuculuk da yapan Kayacı, evlendi ve ekrandan tamamen koptu. Artık ne mankenlik/modellik ne de oyunculuk yapan Kayacı anne oldu, İngiltere'de yaşıyor ve tatil amacıyla Türkiye'ye gelip gidiyor. O da sosyal medya kullanmıyor.

İşte Aysun Kayacı'nın son hali!

SELİN TOKTAY

Bir dönemin en popüler mankenlerinden olan Selin Toktay da elini ayağını ekranlardan çekti. Artık mankenlik yapmayan Toktay evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Artık nadiren görüntülenen Toktay, bilindiği kadarıyla sosyal medya da kullanmıyor.

İşte Selin Toktay'ın son hali!