Selena'nın Selin'i Cansu Demirci ortaya çıktı, ağızlar açıkta kaldı! İlk dizisinde Gizem Güven detayı...

Selena'nın Selin'i Cansu Demirci, oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleşmişti. Son haliyle sıklıkla merak konusu olan ve yüzü fazlaca değişim göstermeyen Cansu Demirci her ne kadar Selena dizisindeki Selin rolü ile tanınsa da ilk rolü bu değildi. İşte şimdilerde yurt dışında yaşayan genç oyuncunun son hali ve Gizem Güven ile beraber rol aldıkları ekrandaki o ilk dizisi.

Cansu Demirci artık yurt dışında yaşıyor. 2006-2009 yılları arasında yayınlanan fantastik çocuk dizisi Selena'da oynadığı Selin rolü ile tanınıp hatırlanan Cansu Demirci, bu diziden sonra Adanalı, Bir Zamanlar Anadolu'da, Tercih Formu ve Gurbette Aşk dizi ve filmlerinde rol almıştı. 2014 yapımı Gurbette Aşk dizisinden sonra oyunculuğa veda eden ünlü oyuncu; başarılı da bir eğitim hayatı geçirdi. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nu bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite eğitimini alan Demirci, Jacobs Üniversitesi'nde de yüksek lisansını tamamladı.

SELENA'NIN SELİN'İ CANSU DEMİRCİ'NİN İLK DİZİSİ BAKIN NEYMİŞ

Cansu Demirci her ne kadar Selena ile tanınsa da ilk dizisi bu değildi. 2004 yılında henüz 12 yaşındayken oyunculuğa başlayan Cansu Demirci, Sihirli Annem dizisinde Ceren'in okul arkadaşı olarak rol almıştı.

Cansu Demirci ve Gizem Güven daha sonra Selena dizisinde iki kız kardeşi oynamışlardı. Aralarında gerçekte de 1 yaş fark olan Demirci ve Güven, Selena dizisinde de aralarında 1 yaş var şeklinde gösterilmişlerdi.

İşte Cansu Demirci'nin Sihirli Annem'deki sahnelerinden kareler!

SELENA'NIN SELİN'İ CANSU DEMİRCİ'NİN ŞİMDİKİ HALİ