Selena'nın o ismi meğer bir zamanların en ünlü çocuk yıldızıymış!

Selena ve Sihirli Annem bir zamanların en popüler fantastik çocuk dizileriydi. Sinem Kobal'ın başrolünde olduğu Selena dizisinde bir isim, bir zamanların en meşhur çocuk yıldızıydı. Peki o isim kimdi?

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Selena bir zamanların en popüler fantastik çocuk dizilerindendi. Bir çok ünlü ismin rol aldığı ve halen daha tekrarları izlenen Selena dizisinde rol alan kişiler arasında Parla Şenol da vardı. Müstesna karakterini oynayan Parla Şenol, bir nesil için akıllara hep Selena'nın Müstesna'sı olarak yer etti. Ancak Parla Şenol'un bir zamanların en meşhur çocuk yıldızı olduğunu yeni nesilden çok az kişi biliyor.

Selena'nın Müstesna'sı bir zamanların en ünlü çocuk yıldızıydı

Katıldığı bir yarışma ile çocuk yıldız olarak oyunculuğa başlayan Parla Şenol, uzun yıllar birçok filmde başrolde yer aldı ancak daha sonra oyunculuğa ara verdi. Aynı zamanda dublaj sanatçısı da olan Parla Şenol, Selena dizisiyle yeni nesle de hitap etmeyi başardı.

İşte Selena'nın Müstesna'sı Parla Şenol'un çocukluk halleri!

Parla Şenol ile Zeynep Değirmencioğlu 1960'lı yılların en popüler çocuk yıldızlarıydılar. Her ikisi de daha sonra oyunculuğu hayatlarından çıkarmışlardı. Ancak Parla Şenol sonra geri dönmüştü.