Andrew Taggart kaç yaşında, ne iş yapıyor? Selena Gomez'in yeni sevgilisi Andrew Taggart kimdir?

Selena Gomez ile Andrew Taggart arasında yaşandığı iddia edilen ilişki magazin gündemine damgasını vurdu. Amerika'lı şarkıcı Gomez, bugüne kadar yaşadığı ilişkilerle en çok adından söz ettiren isimlerden birisi olmayı başardı. Bu olayların ardından ''Andrew Taggart kimdir, kaç yaşında?'' sorusu gündeme geldi. İşte Andrew Taggart hayatı ve biyografisi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez yeni bir aşk dedikodusuyla gündeme geldi. The Chainsmokers grubu üyelerinden birisi olan Andrew Taggart ile Selena Gomez'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Hal böyle olunca da "Andrew Taggart kimdir?" sorusu ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Andrew Taggart kaç yaşında ve nereli?

ANDREW TAGGART KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Andrew Taggart 31 Aralık 1989'da Portland, Maine'de dünyaya geldi. Taggart 2008 yılında Freeport Lisesi'nden mezun oldu. Syracuse Üniversitesi'nde müzik ticareti okudu. Müzik yönetimi stajını 'Interscope Records' ile yaptı.

Andrew, 15 yaşında Arjantin'deyken elektronik dans müziğine döndü. Orada, David Guetta ve 'Daft Punk' ın müziğiyle tanıştı. Orijinal parçalar yarattı ve bunları 'SoundCloud' a yükledi. 2012'de Alex Pall ile tanıştı ve indie müzik remiksleri yapmaya başladı. Performansı, 'The Chainsmokers' ı yöneten Adam Alpert'i etkiledi. Böylece Andrew, ikilinin eski bir üyesi olan Rhett Bixler'in yerini aldı. Kısa süre sonra Alex ve Andrew 'The Chainsmokers' ın yüzü oldu.

THE CHAINSMOKERS KİMDİR?

The Chainsmokers Amerikalı iki DJ Andrew "Drew" Taggart ve Alex "Alexander" Pall'dan oluşan grup. İkili 2014 yılında "#Selfie" adlı single'ları ileABD Billboard Hot 100 listesinde 16 numaraya ve UK Singles Chart listesinde 9 numaraya ulaşarak uluslararası çapta başarı yakaladı.

"Roses" ve Grammy ödüllü "Don't Let Me Down" single'ları Hot 100 listesinde ilk on arasına girdi. Yayımlanan ilk EP'leri, Bouqet Ekim 2015'te piyasaya sürüldü. Halsey ile olan single'ları "Closer" Billboard Hot 100 listesinde ilk zirveye oturan şarkıları oldu. "Roses" ve Grammy ödüllü "Don't Let Me Down" single'ları Hot 100 listesinde ilk on arasına girdi. Yayımlanan ilk EP'leri, Bouqet Ekim 2015'te piyasaya sürüldü. Halsey ile olan single'ları "Closer" Billboard Hot 100 listesinde ilk zirveye oturan şarkıları oldu.