Selena Gomez ile Drew Taggart aşk mı yaşıyor? Bomba iddia

Justin Bieber ile ayrılmasının ardından uzun süredir yalnız olan Selena Gomez'in gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Selena Gomez ile The Chainsmokers adlı müzik grubunun üyelerinden Drew Taggart'ın yeni bir aşka yelken açtığı yönünde çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. İkiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla bir döneme damgasını buran Selena Gomez'in yeni bir birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi. Selana Gomez'in The Chainsmokers adlı müzik grubunun üyelerinden Drew Taggart'a gönlünü kaptırdığı magazin kulislerinde konuşulmaya başladı.

US Weekly'ye konuşan bir kaynak, çiftin yeni başlayan ilişkilerini gizlemeye çalışmadıklarını söyledi. Kaynak, ünlü şarkıcı Selena Gomez'in Taggart'a sevgisini göstermekten çekinmediğini ve çiftin düzenli olarak buluştuğunu belirtti. Aynı kişi, "Sadece üyelerin girebildiği özel mekânlarda takılmıyorlar. Selena Gomez, Drew'a dokunmadan duramıyor. Birlikte çok eğleniyorlar" dedi. İkilinin, yavaş yavaş birbirlerini tanıdığı ve randevularında sinemaya gitmek, bowling oynamak gibi etkinlikler yaptıkları ifade edildi.