Selen Görgüzel'den dikkat çeken sözler: Estetiğe çocukluğumdan beri hevesim var

Geçtiğimiz aylarda birçok estetik işlem için operasyon masasına yatan Selen Görgüzel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Estetik hakkında konuşan Selen Görgüzel, ''Çocukluğumdan beri hevesim var'' dedi.

Önceki akşam Beşiktaş'taki bir otelde konser veren Selen Görgüzel, gazeteciler ile sohbet etti. Selen Görgüzel, "Ben bu sektörde hiç sahtekâr olamadım. Biraz numara, biraz kadınsal cilve... Bunları ben hiç yapamadım. Bazı dostlarım bana çok konuştuğumu, bazı şeylerin gizemini korumamı gerektiğini söylüyor. Ben çok seviyorum konuşmayı ama camın arkasındaki birçok kişi de benim dostum. Sizler benim ekmek kazanmamı sağlıyorsunuz. Ben sizleri gördüğüm zaman ekstra mutlu oluyorum. Sizler sayesinde halkla bütünleşiyoruz. Sizi görünce mutluluk oluyor o da benim çeneme vuruyor" dedi.

Estetik yaptırması ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Görgüzel; bu konudaki görüşlerini "Estetik benim hayatımın tam göbeğinde. Benim çocukluğumdan beri hevesim var aslında estetiğe. Hep bir şeyleri düzeltmek çocukluğumdan beri olan bir şey, evde bile 'Acaba şu koltuğu şuraya mı alsam. Şuraya şunu da mı koysam' diye düşünüyorum" şeklinde dile getirdi.