Selçuk Ural'dan tartışma çıkaracak Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses yorumu

Şarkıcı Selçuk Ural, açıklamasıyla çok büyük bir tartışmayı da başlatmış oldu. Ural, Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses dinleyenleri kıro olarak nitelendirdi, kültürsüz ve hiçbir hayat eğitimi almayan insanlar dedi.

Ünlü şarkıcı Selçuk Ural, arabesk müziğin 2 dev ismi Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'in hayranları hakkında tartışma çıkaracak bir açıklamada bulundu. Ural, Posta'ya verdiği röportajda her iki sanatçının da hayranları için şunları söyledi:

'Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses. Onlar da Türkiye'nin kıro grubunu kapsıyor. Çünkü kendini jiletleyen adam, normal adam değildir. Onların konserine gittiğin zaman bir tane normal insan göremezsin.

Bu kişiler kültürsüz, kendiyle barışık olmayan, hiçbir hayat eğitimi almayan insanlar... Aslında onların da suçu yok. Ailelerinden öyle görmüşler.

Yalnız okul değil. Aile terbiyesi çok önemli. Bunların hepsi çocukluktan geliyor. Mutsuz büyümüşsen böyle oluyor. Tahsilli kıro da çok. Bir laf var ya; okumak cehaleti alırmış ama eşeklik baki kalırmış.'

OĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ

Selçuk Ural'ın bu sözleri sosyal medyada Tayfur ve Gürses fanları tarafından tepki gördü. Ural'a bir itiraz da oğlu Hakan Ural'dan geldi. Ural, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: