Selçuk Tektaş'ın vefatı ile yıkılan Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'tan yürek burkan paylaşım

Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Selçuk Tektaş'ın vefatı ile yıkılan Suzan Tektaş, oğlunun ölüm yıldönümünden bir gün önce yaptığı paylaşımda yürek burkan satırlara yer verdi. Acılı anne, ''Ey rüzgar, git oğluma de ki sürekli seni düşünen, uykuları kaçan, hasretinden içi yanan annen var'' dedi.

2021 yılında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın ardından Alişan ve ailesi büyük yıkım yaşadı. Vefatının üzerinden 2 yıl geçen Selçuk Tektaş'ın annesi Suzan Tektaş sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

"SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEMİŞ DE OLUR MU"

Acılı anne, "Ey rüzgar, git oğluma de ki sürekli seni düşünen, uykuları kaçan, hasretinden içi yanan annen var. Seni çok ama çok özlemiş de olur mu" ifadelerini kullandı.

Alişan ise dün yaptığı paylaşımda "Yarın benim canımın yarısını kaybettiğimiz günün seneyi devriyesi... Kabri başında dua okuyacağız. Onu unutmayan dostlarını bekliyorum Selçuk'un kabrine. Cuma namazı sonrası olacak duamız. Gelemeyen ya da bu hikayemi gören herkesten kardeşim için bir Fatiha istiyorum. Allah rızası için onun ruhuna" dedi.