İbo Show konuğu Selçuk Balcı aslen nereli, evli mi? Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşında?

Karadeniz türkülerini kendine has bir şekilde seslendiren Selçuk Balcı bu akşam İbo Show'a konuk oluyor. Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşındadır? Selçuk Balcı aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Selçuk Balcı, Rize'nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu bu şehirde tamamladı. İlkokuldan sonra, Ankara'ya yerleşti. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un 11. bölümü bu akşam izleyenleri ile buluşacak. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Selçuk Balcı oldu. Karadeniz müziğinin yeni kuşak yükselen isimlerinden Selçuk Balcı hakkında araştırmalar da hız kazandı. Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşındadır? Selçuk Balcı aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu... 

SELÇUK BALCI KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Selçuk Balcı, Türk halk müziği sanatçısı. Rize'nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu bu şehirde tamamladı. İlkokuldan sonra, Ankara’ya yerleşti. Çocukluğundan beri bağlama çalmasına rağmen lise yıllarında kemençeye merak saldı.

2011 yılında Kalan Müzik etiketiyle Patika isimli ilk albümünü çıkaran Selçuk Balcı, 2 yıllık aranın ardından, 2013 yılında Mila isimli ikinci albümünü yine Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı. 3. albümü olan Felamur ise 13 Mayıs 2016'da dinleyicileri ile buluştu.

Selçuk Balcı, bugüne kadarki çıkardığı kişisel albümünün dışında birkaç film ve dizinin de müziklerini yaptı. Bizum Hoca, Moskova’nın Şifresi: Temel ve Benim İçin Üzülme gibi beyaz perde projelerine kendi bestelerinden birkaç parça verdi.

Ebru Yaşar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses neden küsmüştü?

Resul Dindar kimdir, kaç yaşında? Resul Dindar aslen nerelidir, evli mi?

Çetin Altay kimdir, kaç yaşındadır? Oflu Hoca Çetin Altay aslen nerelidir?

Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, hastalığı nedir? Mehmet Ali Erbil iyileşti mi, sağlık durumu nasıl?