Sel Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel ev haliyle büyüledi... Zayıflığını görünce inanamadılar

Kerem Bürsin ile olan uyumu çok sevilen ve sevgili oldukları haberleri sık sık gündeme gelen Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteri ile beğeni topluyor. Güzelliği ile adından söz ettiren Hande Erçel, son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin'le birlikte rol alan ünlü oyuncu Hande Erçel, ev pozuna bir yenisini daha ekledi. Büyük bir hayran kitlesi olan Erçel'in ayna pozu beğeni toplarken 'Hande hanım inceciksiniz' gibi yorumlar yapıldı.

Instagram'da 18 milyon takipçisi olan Hande Erçel, ayna pozu ile takipçilerini büyüledi. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Erçel, büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun bir takipçisi 'Hande hanım inceciksiniz' yorumunu yazdı.

İşte Hande Erçel'in sosyal medyayı sallayan pozu...

TAHTI SALLANDI

Digilup'un yayınladığı verilere göre 5 Şubat'ta sosyal medyada en çok konuşulan kadın Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir oldu. Demet Özdemir 213 bin ileti alırken ikinci sırada haftayı tamamlayan Hande Erçel 182 bin ileti aldı. Bu haftanın verilerinin sonucuna göre Demet Özdemir en büyük rakibi Hande Erçel'e büyük fark attı.