Zeynep Demirel büyük örümcek görünce sosyal medyadan paylaştı

Seksenler dizisine transfer olmasıyla adından söz ettiren ve Çağatay'ın yabancı kız arkadaşı Amelie karakteri ile beğeni toplayan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Gördüğü büyük örümcek karşısına şaşkınlık yaşayan Demirel, yaşadıklarını anlattı.

Seksenler dizi ile ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Seksenler'de Çağatay'ın yabancı kız arkadaşı Amelie karakteri ile izleyici karşısına çıkan Zeynep Demirel, son paylaşımı ile dikkat çekti.

Son olarak büyük bir örümceğin fotoğrafını paylaşan Demirel, 'Spiderman gerçekmiş' notunu düştü. Demirel'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Demirel, daha sonra bir açıklamada bulundu.

Zeynep Demirel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 'Hiçbir hayvandan korkmadığım gibi kendisinden de korkmadım. Hatta heybeti karşısında önümü ilikleyesim geldi. Saygıda kusur etmedim, güzelce konuştum, rica ettim. Kılına bile zarar gelmeden balkondan doğasına döndü. Aslında benim için bir sakıncası yoktu ama bünyem büyüğüne alışkın değil.'

İşte Zeynep Demirel'in paylaşımları...