Seksenler kadrosuna dahil olan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel paylaşımıyla olay oldu

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden olan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, Seksenler dizisi kadrosuna dahil olması ile adından söz ettirdi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Demirel, son paylaşımı ile beğeni topladı. Siyah bluzu ile beğeni toplayan Demirel'in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, verdiği pozla adından söz ettirdi. Spora olan büyük ilgisi ile bilinene 2 çocuk annesi Zeynep Demirel, siyah bluzu ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Instagram'da 510 bin takipçisi bulunan Zeynep Demirel'in paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi görürken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Zeynep Demirel'in paylaşımı...

SEKSENLER KADROSUNDA

Zeynep Demirel, TRT1'in fenomen yapımlarından olan Seksenler dizisinden rol alacak. Oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlandığı öğrenilen Demirel, Seksenler dizisini yakından takip ettiğini ve usta isimlerle oynayacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.