Sefo müzik ödülleri gecesini hedef aldı! Murda'ya mı gönderme yaptı?

Geçtiğimiz akşam düzenlenen müzik ödülleri gecesini hedef alan Sefo, Rap/Hiphop kategorisi olmamasına tepki gösterdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Sefo'nun ödül gecesinde sahne alan meslektaşı Murda'ya gönderme yaptığı iddia edildi. Sefo, ''Rap/Hiphop kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurt dışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan grubunu esefle kınıyorum. Siz kabul etmeseniz de biz varız'' dedi.

Rap müziğin sevilen isimlerinden olan ve şimdilerde O Ses Türkiye Rap'te jüri üyeliği yapması ile adından söz ettiren Sefo, PowerTürk Müzik Ödülleri'ne tepki gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan Sefo, şu ifadelere yer verdi:

"Müzik Ödülleri adı altında ödül töreni yapıp ülkemizde ve dünyada bu kadar revaçta olmasına rağmen "Rap/Hiphop" kategorisi koymayan, bu kadar yok saymanın ardından yurt dışından ithal rapçi getirip onunla açılış sahnesi yapan PowerTürk grubunu esefle kınıyorum. Bu tweeti asla ve asla kendime ödül&davet beklediğimden değil, güçlü ve büyük bir güruhu yok saymalarından dolayı atıyorum. Siz kabul etmeseniz de biz varız, gerçi herkes her şeyin farkında zaten fazla söze gerek yok"

SEFO MURDA'YA MI GÖNDERME YAPTI?

İsim vermeden paylaşım yapan Sefo'nun törende Hadise ile sahneye çıkan Murda'yı hedef aldığı ileri sürüldü. Öte yandan Sefo ile Murdo, O Ses Türkiye Rap'te birlikte jüri üyeliği yapıyor.