Sefirin Kızı'nın Sancar'ı Engin Akyürek başvuruda bulunmak için harekete geçti

Star TV'de ekrana getirilen başrollerini Tuba Büyüküstün ile paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, Instagram hesabı açarak sosyal medyaya dahil oldu. Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Engin Akyürek, Instagram'a mavi tik alabilmek için başvuruda bulundu.

Türkiye'nin en popüler oyuncularından olan Engin Akyürek, sosyal medya kullanmayan ünlü isimler arasında yerini alıyordu. Sevenlerinden gelen ısrarlara dayanamayan yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açtı.

Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Sancar karakteri ile izleyici karşısına çıkan Engin Akyürek ilk olarak kedisi ile verdiği pozu paylaşarak Instagram'a merhaba dedi. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabını açmasının ardından 4 gün sonra 260 bin takipçiye ulaştı.

Snob Magazin'in haberine göre; Engin Akyürek, mavi tik (doğrulanmış hesap rozeti) almak için Instagram'a resmi başvuruda bulundu. Akyürek, mavi tik rozeti alarak kendisi adına açılan sahte hesapların önüne geçmek istiyor. Instagram başvurulara genellikle 25-30 gün içerisinde olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapıyor. Engin Akyürek'in mavi tik sahibi olabilmesi için yaklaşık 3-4 hafta daha beklemesi gerekiyor.