Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül'den sıfır makyaj pozu!

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren oyuncu Neslihan Atagül, dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Neslihan Atagül, sıfır makyaj pozlarına bir yenisini ekledi. Atagül'ün paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Öte yandan Neslihan Atagül Doğulu, geçtiğimiz günlerde özel hayatından çocuğukluk yıllarına dair birçok konuda açıklama yapmıştı. Atagül, eşi için samimi itiraflarda da bulunmuştu. Eşi Kadir Doğulu ile 2013 yılında "Fatih Harbiye" dizisinin setinde tanışan Neslihan Atagül, 'İlk görüşte aşk mıydı' sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir'e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum. O, çok güzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir'e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir'den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş."