Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül 'günaydın' dedi ve paylaştı... Ayna pozu dikkat çekti!

Star TV'de ekrana getirilen başrollerinde Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle kadrodan ayrılmak durumunda kaldı. Tedavi sürecinde evinde geçiren başarılı oyuncu Atagül, diziden ayrılmasının ardından sosyal medyaya ağırlık verdi. Ünlü oyuncu ayna karşısında verdiği pozu 'günaydın' notuyla paylaştı.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile kariyerinde büyük bir adım atan Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendorumu nedeniyle hızla kilo kaybederken zor günler geçirdi. Sefirin Kızı dizisinde ayrışmak durumunda kalan Atagül, sosyal medya paylaşımlarına hız verdi.

Instagram'da daha aktif olarak yer alan Atagül, yeni bir paylaşıma imzasını attı. Sabah uyandığı anda ayna karşısında poz veren Atagül, 'günaydın' notuyla paylaşım yaptı.

İşte Neslihan Atagül'ün ayna pozu...

VEDA MESAJI DUYGULANDIRMIŞTI

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldığında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: 'Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. İzleyicilerime de teşekkür ederim hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere.'