Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül ekrana geri dönüyor! Hayranları çok özlemişti...

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yeni projesi ile ekranlara dönüyor. Atagül,'Geçirgen bağırsak sendromu' rahatsızlığı sebebiyle yer aldığı diziden ayrılmıştı. Sefirin Kızı adlı dizide ise Nare karakterine haya veriyordu. Oyuncu, film ve dizi projeleriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Neslihan Atagül oyunculuk kariyerine Yaprak Dökümü dizisiyle başladı. 2019'da yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde rahatsızlanmasının ardından yapımdan ayrılan güzel oyuncu Atagül, sağlığına kavuştu. Başarılı isim şimdi yeni projesi ile gündeme geldi. Eşi Kadir Doğulu ile başrolünü paylaştığı 'Gecenin' Ucunda isimli yapım ile ekrana gelecek.

Neslihan Atagül, Gecenin Ucunda isimli dizi için hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin eylül ayında ekranlara gelmesi planlanıyor. Oyuncunun diğer yeni projesi ise 'Ah Belinda' filmi oldu.

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun paylaşacağı filmin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, senaryosunu Hakan Bonomo yazacak.

Yeşilçam yapımı Ah Belinda'nın Remake'i olan filmin kadrosuna daha önce en son Baba dizisinde oynayan Beril Pozam katılmıştı. Neslihan Atagül'den sonra filmde Serkan Çayoğlu, Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam oynayacağı belli olmuştu. Filme şimdi de Cem karakteriyle başarılı oyuncu Anıl Çelik de katıldı.

"Ah Belinda"da bir şampuan reklamında oynayan Sevilay'ın canlandırdığı karakterin dünyasında yolculuğa çıkma öyküsü ve kendi hayatına geri dönmek için verdiği renkli mücadele anlatılıyor.