Sefirin Kızı'nın Menekşe'si Tülin Yazkan'ın estetiksiz hali olay oldu! Görenler gözlerine inanamadı

Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle birçok oyuncu isim yeniden gündeme geldi. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Star TV dizisi Sefirin Kızı'nda Menekşe karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tülin Yazkan'ın değişimi dikkat çekti. Güzel oyuncunun estetiksiz hali ‘yok artık' dedirtti.

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi hem hikayesi hem de oyuncu performansları ile dikkat çekiyor. En son sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılan Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün kadroya dahil olmuştu. Sefirin Kızı dizisi şu an Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün başrolleri ile devam ediyor. Tülin Yazkan da dizide rol alan ünlü oyunculardan biri. Ancak Yazkan, şu an estetiksiz hali ile gündemde.

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda Menekşe karakterine can veren ünlü oyuncu Tülin Yazkan'ın olay değişimi şoke etti. Star TV dizisinde yayımlanan Sefirin Kızı dizisinde başarılı rolüyle adından sıkça bahsettiren Tülin Yazkan, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğini canlandırmıştı. İşte ünlü oyuncunun estetik yaptırmadan önceki fotoğrafı:

30 yaşındaki güzel oyuncu burun estetiği yaptırmış. Şimdiki hali ile estetiksiz hali karşılaştırıldığında ortada ciddi bir fark var gerçekten.